Werkwijze

Jullie willen verbouwen of renoveren, maar weten niet goed wat er allemaal mogelijk is. Op basis van jullie eisen, wensen en ideeën geef ik graag eerst een uitgebreid advies. Tenslotte is een geslaagde verbouwing of renovatie het resultaat van een goed doordacht plan.

4 stappen plan

1. Indicatie offerte

Op basis van jullie eerste eisen, wensen en ideeën maak ik een indicatie-offerte. Zo krijgen jullie inzicht in de mogelijke kosten en of deze aansluiten bij jullie budget.

2. Afstemmen van de wensen

Bij een tweede gesprek kijk ik goed naar de basisconstructie en bespreek ik met jullie de mogelijkheden qua materialen, details en afwerking. Op basis hiervan maak ik een meer gerichte tweede offerte.

3. Offerte met vaste prijs

Op basis van de tweede offerte maken jullie de keus voor welke opties jullie willen gaan. Vervolgens geef ik een definitieve offerte af met een vaste prijs: voor dat bedrag voer ik met mijn team de verbouwing of renovatie zoals besproken uit.

4. Inplannen van de verbouwing

Als jullie akkoord gaan met de offerte, maak ik een duidelijke werkomschrijving en een vaste planning met duidelijke afspraken over de start en het eind van de verbouwing.

Benieuwd naar projecten waar ik trots op ben?

Projecten

Een kennismakingsgesprek of indicatieofferte?
Neem gerust contact met mij op

Contact