Mijn visie op verbouwen:

Jullie willen natuurlijk ook graag een soepele verbouwing met fijne communicatie en een eindresultaat waar jullie nog heel lang plezier van hebben. Dat is ook mijn doel. Daarom 8 pijlers die daaraan kunnen bijdragen en waar ik voor sta:

Totaal
ontzorgen

Ik zorg er graag voor dat jullie compleet ontzorgd worden. Door mijn ervaring weet ik goed wat er allemaal mogelijk is en kan ik op basis van jullie eisen en wensen een ontwerp maken en adviseren over materiaal gebruik en opties. Daarnaast zorg ik voor juiste vergunningsaanvragen bij de gemeente mocht dit nodig zijn en schakel ik alle onderaannemers in zodat alles soepel verloopt en ik een hoge kwaliteit kan waarborgen.

Doe het goed of doe het niet

Ik zorg altijd dat de basis van de te verbouwen woning of ruimte kwalitatief goed is en heel niet aan op slechte installaties of eerder slecht uitgevoerde verbouwingen. Daarnaast maak ik gebruik van kwalitatief goede materialen, do geen half afgewerkt werk en regel graag alle onderaannemers zelf zodat ik de kwaliteit en goede samenwerking kan garanderen.

Duidelijke
verwachtingen

Door van tevoren jullie eisen en wensen uitgebreid te bespreken en overzichtelijke offertes, een werkbeschrijving en een planning af te geven, zorg ik dat het duidelijk is wat jullie van mij kunnen verwachten en dat het resultaat aan jullie ideeën voldoet.

Terug naar de basis: duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen is voor mij niet alleen gebruik maken van duurzame materialen en duurzame oplossingen. Het is vooral het teruggaan naar de basis(constructie) en deze weer op een kwalitatief goede manier opbouwen, zodat hij weer jaren meegaat.

Een verbouwing moet vooral ook leuk zijn

Tijdens de verbouwing zorg ik voor een nette, opgeruimde werkruimte en een ontspannen sfeer. Daarnaast probeer ik jullie zo goed mogelijk te begeleiden in alle keuzes die gemaakt moeten worden zodat het voor jullie zo min mogelijk stress oplevert.

Ik verbouw het liefst in de buurt

Minder reistijd en reiskosten is duurzamer en een stuk fijner werken voor iedereen. Geen gehaast in de ochtenden en middagen en flexibel bij het maken van afspraken.

Ik wil trots zijn op wat ik maak

Ik creëer graag mooie, duurzame ruimtes waar klanten jarenlang plezier van hebben. Daarom werk ik graag alles in detail af. Zo hebben jullie er geen omkijken meer naar en kan ik pas echt tevreden zijn met het eindresultaat.

Ik geloof in een fijne samenwerking

Het beste resultaat neerzetten kan alleen met een fijne samenwerking tussen jou, als mijn klant, mijn onderaannemers en mij. Ik verwacht van iedereen duidelijke communicatie en een open blik naar de mogelijkheden.

Waar te beginnen?

Een kennismakingsgesprek of indicatieofferte?
Neem gerust contact met mij op