Bouwbedrijf Soest, Baarn, Hilversum en omgeving

Je woont in Soest, Baarn of Hilversum en bent op zoek naar een betrouwbaar en lokaal bouwbedrijf voor je verbouwings- of renovatieplannen. Ik ben Tom, aannemer van TOM Timmerwerk Op Maat en ik help jullie graag om jullie woonplezier te vergroten. Bijvoorbeeld met openslaande deuren voor meer licht en ruimte of met een inbouwkast voor meer opbergplek. Maar ook met een nieuwe badkamer, een uitbouw of opbouw of zelfs het bouwen van een compleet nieuw huis.

Het begint allemaal met een goed advies op basis van jullie wensen. Kijk eens rustig rond op mijn website om te zien of mijn werkwijze en visie aansluit bij die van jullie en of ik iets voor jullie kan betekenen als aannemer in Soest, Baarn of Hilversum.

Welke woonwensen heb jij?

Een kennismakingsgesprek of indicatieofferte?
Neem gerust contact met mij op

Projecten waar ik trots op ben

Welke woonwensen heb jij?

Mijn visie op verbouwen:

Jullie willen natuurlijk ook graag een soepele verbouwing met fijne communicatie en een eindresultaat waar jullie nog heel lang plezier van hebben. Dat is ook mijn doel. Daarom 6 pijlers die daaraan kunnen bijdragen en waar ik voor sta:

Duidelijke
verwachtingen

Terug naar de basis: duurzaam bouwen

Een verbouwing moet vooral ook leuk zijn

Ik verbouw het liefst in de buurt

Ik wil trots zijn op wat ik maak

Ik geloof in een fijne samenwerking

Lees meer over mijn visie op verbouwingen:

Een kennismakingsgesprek of indicatieofferte?
Neem gerust contact met mij op